Rapportering - affärsanalys

Axxerion levereras som standard med hundratals rapporttyper. Förutom mallar kan du också lägga till anpassade rapporttyper, detta kan göras av våra konsulter men du kan också skapa dessa själv. Rapporter kan granskas direkt och kan exporteras till PDF för att sparas och skrivas ut. Dessutom kan de öppnas i Excel för ytterligare analys, de kan skapas med en lätt fixerbar frekvens och kan e-postas till en eller flera personer i HTML-, CSV- eller PDF-format.

FILTER

Flera filter kan skapas för rapporter med fält för olika objekt. Använd operatörer, standardvärden och dynamiska variabler, till exempel ‘förra veckan,’ användare ‘eller’ min avdelning ‘.

DIAGRAM

Resultaten kan visas i list- eller diagramform. Olika diagram är tillgängliga, t.ex. linje-, stapel-, cirkel- och tidsdiagram. Dessa diagram fungerar också med kolumner som använder specifika funktioner.

DELSUMMOR

Resultaten kan grupperas baserat på olika kolumner. Ange vilka delsummor ska visas per kolumn och om de ska beräknas baserat på adderade värden eller median.

INSTRUMENTPANELER

Konfigurera digitala instrumentpaneler som innehåller diagram, mätare eller listor. Dessa kan anpassas helt för att passa alla objekt som en egendom, ett projekt eller en maskin. När en instrumentpanel är vald presenteras och uppdateras information i realtid.

FORMLER

Kolumner kan skapas med beräkningsfält, där du kan använda uttryck, formler och villkor. Modulen innehåller standardfunktioner för avrundning av siffror, min- och maxberäkningar, tidsberäkningar och formatering.

FORMULÄR

Designa dina egna formulär i Microsoft Word. Dessa kan användas för fakturor, beställningar eller reservationer.

AXXERIONS GRUNDER

I takt med att din organisation utvecklas så utvecklas Axxerion med den

Lättanvänt och anpassningsbart:

Arbeta med din egen terminologi, hantera fält och definiera arbetsprocesser.

Omfattande säkerhet:

Rollfördelade inloggningar för att passa olika typer av användare och leverantörer och deras åtkomsträttigheter.

Global sökkapacitet:

Enkel och omedelbar sökning och åtkomst till all anläggningsinformation i din databas.

Automatisk granskning och godkännande:

Definiera enkelt och grafiskt arbetsflöde och godkännandeprocesser för alla objekt i systemet.

Vill du veta mer om Axxerion?

Prata med en specialist: 040-674 74 00