Uthyrning

Axxerions modul för hantering av uthyrning ger dig kontroll över alla delar och åtaganden i uthyrningskedjan. Reducera kostnader och arbeta mer effektivt med vår lätthanterliga programvara.

BEVAKNING

Hantera flera hyresavtal, -ändringar, -alternativ och andrahandsavtal. Bevaka hyretransaktioner för fastighetsförvärv och disposition och hantera fastighetsbeläggning, ägande, storlek, status, värdering och annan information.

EKONOMI

Hantera fakturor och betalningsförfrågningar, underhåll av gemensamma område, fastighetsbudgetar, hyreberäkningar och återbetalningar. Använd Axxerions inbyggda redovisningssystem för att specificera ekonomi och för att automatisera kundfodringar och leverantörsskulder. För internationella portföljer kan Axxerion hantera olika valutor, språk och måttenheter.

DATUM OCH PÅMINNELSER

Konfigurera och spåra hyresdatum som datum för kontrakt, inflytt, uppsägning, utgång och utflytt. Skapa enkelt datumpåminnelser för förnyelser och betalningar för att effektivt spåra hyresavtal och deras status.

DOKUMENTHANTERING

Generera hyresavtal baserade på anpassade mallar, där Axxerion lägger in hyresvillkoren och ekonomin på rätt plats. Lagra och hämta dokument från ett centralt arkiv och länka ritningar och dokument till alla fastigheter och utrymmen.

BELÄGGNING

Hantera din beläggning och vakanser med direkt rapportering. Konfigurera och utför en flytt, med information som uppdateras automatiskt när den är slutförd. Med ett enda klick kan du se historiken om en hyresavtal och dess relaterade utrymmen och beläggning.

RAPPORTER

Generera anpassade rapporter eller välj från en rad befintliga alternativ. Installera instrumentpaneler med viktiga resultatindikatorer specifika för dina hyresavtal och affärsmål.

AXXERIONS GRUNDER

I takt med att din organisation utvecklas så utvecklas Axxerion med den

Lättanvänt och anpassningsbart:

Arbeta med din egen terminologi, hantera fält och definiera arbetsprocesser.

Omfattande säkerhet:

Rollfördelade inloggningar för att passa olika typer av användare och leverantörer och deras åtkomsträttigheter.

Global sökkapacitet:

Enkel och omedelbar sökning och åtkomst till all anläggningsinformation i din databas.

Automatisk granskning och godkännande:

Definiera enkelt och grafiskt arbetsflöde och godkännandeprocesser för alla objekt i systemet.

Vill du veta mer om Axxerion?

Prata med en specialist: 040-674 74 00