Personalhantering - Human Resource Management

Dina anställda är samtidigt en av dina nyckeltillgångar men också din största kostnad. Axxerions modul för personalhantering förenklar dina processer med en översikt över vem som är var och vilka resurser de har till sitt förfogande. Strömlinjeforma anställningsprocessen med arbetsflöden och hantera ledighet, sjukfrånvaro, löneinformation, arbetslivserfarenhet, försäkringar och prestationsuppföljningar.

REKRYTERING OCH URVAL

Lägg upp lediga tjänster med kandidatprofiler och använd ett standard- eller anpassat arbetsflöde för utvärdering av kandidater. Få en klar översikt över kandidater genom utvärderingar, prestation, status osv.

SEMESTER OCH FRÅNVARO

Håll koll på semester och frånvaro för dina anställda så att du se tillgängligheten på personal och att behov kan täckas upp.

ANSTÄLLNINGSFÖRFARANDEN

Använd arbetsflöden för att förenkla anställningsförfarandena för ny personal, till exempel tilldela utrustning och programvarulicenser, ordna utbildningar, etc. Om en anställds anställning avslutas, kommer du att kunna se till att all utrustning återfås.

UTVECKLINGSSAMTAL OCH UPPFÖLJNING

Hantera resultat av periodiska och tillfälliga utvecklingssamtal och uppföljningar. Definiera anställdas mål, håll reda på uppföljningar och handlingspunkter för personlig utveckling.

DIGITAL FILHANTERING

Spara och redigera information under en mängd flikar, inkludera personlig information och andra dokument som anställningsavtal, examensbevis och CV. Spara också information om lön, bonusar och semestrar, så att tim- eller årskostnader kan beräknas.

AXXERIONS GRUNDER

I takt med att din organisation utvecklas så utvecklas Axxerion med den

Lättanvänt och anpassningsbart:

Arbeta med din egen terminologi, hantera fält och definiera arbetsprocesser.

Omfattande säkerhet:

Rollfördelade inloggningar för att passa olika typer av användare och leverantörer och deras åtkomsträttigheter.

Global sökkapacitet:

Enkel och omedelbar sökning och åtkomst till all anläggningsinformation i din databas.

Automatisk granskning och godkännande:

Definiera enkelt och grafiskt arbetsflöde och godkännandeprocesser för alla objekt i systemet.

Vill du veta mer om Axxerion?

Prata med en specialist: 040-674 74 00